Przyjmowanie zamówień
68 444 34 01
Dział konsultacji
66 419 14 96
0

Opinie klientów - opinia

urszula jakubiak
22 list 2021

Witam! Bardzo zainteresowałam się tym drzewem. Chciała bym go mieć w ogrodzie. Posadzę go w ciepłym i słonecznym miejscu. Lubię nowości. Zamówię go na wiosnę. z poszanowaniem U. Jakubiak

K
22 list 2021

Dzień dobry, serdecznie polecamy ten gatunek do uprawy w ogrodzie. Dziękujemy za pozostawienie opinii.


Pozdrawiamy

Dom i Sad

Roza
21 list 2021

Bardzo pomocne wiadomości. Bardzo pomocne dla takiej osoby jak ja ,ktora nie ma doswiadczenia w uprawie tej rośliny a szczególnie jak ja przechować do następnego roku.

K
22 list 2021

Dzień dobry, dziekujemy za opinię. Cieszy nas to, że nasze treści były dla Pani pomocne.


Pozdrawiamy serdecznie

Dom i Sad

Gosia
20 list 2021

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona profesjonalnym zapakowaniem sadzonek; sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrej kondycji. Już rosną. I to nie było moje ostatnie zamówienie :-)) Pozdrawiam serdecznie zespół Dom i Sad.

K
22 list 2021

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona i zapraszmy ponownie.


Pozdrawiamy serdecznie


Dom i Sad

Magdalena
19 list 2021

Dostałam piękną sadzonkę, profesjonalnie zabezpieczoną. Zakupy u Was to czysta przyjemność. DOM I SAD, wrócę do Was z przyjemnością, a Wam serdecznie polecam tę firmę.

K
22 list 2021

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie.


Pozdrawiamy


Dom i Sad

Magdalena
19 list 2021

Dostałam piękne sadzonki, profesjonalnie zabezpieczone. Zakupy u Was to czysta przyjemność. DOM I SAD, wrócę do Was z przyjemnością, a Wam serdecznie polecam tę firmę.

K
22 list 2021

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie.


Pozdrawiamy


Dom i Sad

Zostaw opinię
Ogólna ocena: 5
245 opinii
Opinia
Dodaj jeden lub więcej plików
    Dom i sad używa ciasteczek, aby poprawić Twoje doświadczenia zakupowe na naszej stronie. Jeśli nadal będziesz korzystać z naszych usług, założymy, że zgadzasz się na korzystanie z plików cookie.